Visum met iDeal betalen

Betalen met iDealDoor verschillende online organisaties die de Turkse visums aanbieden, worden de online betaalmogelijkheden ook een stuk eenvoudiger gemaakt. Bij het aanschaffen van de Turkse e-visums, ben je niet verplicht om te betalen met een creditcard. Aangezien niet iedereen in bezit is van een creditcard, hebben de online organisaties eenvoudige betaalmogelijkheden toegevoegd, zodat er makkelijk en zorgeloos een E-visum gekocht kan worden. De meeste online organisaties bieden je de volgende betaalmogelijkheden aan:

Visum Turkije iDeal

Het visum Turkije iDeal betalen, is populair. Dit komt doordat de consumenten door deze manier de betaling via eigen bank kunnen afronden. Het is betrouwbaar, snel en efficiënt, oftewel; een geliefde betaling die de meeste consumenten (of toeristen) willen gebruiken.

Overige betaalmogelijkheden

Wil jij niet het Visum Turkije iDeal betalen, maar gebruikmaken van andere betaalmogelijkheden? Dan heb je bij de meeste online organisaties nog de keuze uit de volgende mogelijkheden:

PayPalPayPal

Via PayPal kan je ook makkelijk (online) geld overmaken. Bij deze manier heb je een e-mailadres van de ontvanger nodig om daar het geld naar over te maken. Het is ook een erg betrouwbare en snelle manier die de toeristen regelmatig gebruiken.

MisterCashMister cash

Deze betaalmethode is voornamelijk toegevoegd voor de Belgische toeristen onder ons. Door middel van een pinpas en een pincode zijn de toeristen bevoegd om de betaling succesvol af te ronden. Deze manier van betalen is in Nederland te vergelijken met iDEAl-methode.

Creditcard

Indien je in bezit bent van een creditcard, is Creditcardhet een ideale manier om al je betalingen te voldoen. Echter is niet iedereen in bezit van een creditcard en daarom zijn er meerdere betaalmogelijkheden aan de online consumentenmarkt toegevoegd.

Een creditcard biedt de volgende voordelen:

  • Je hoeft achteraf pas de betalingen te voldoen;
  • Indien je een groot bedrag hebt afgerond via de creditcard, heb je de mogelijkheid om dit bedrag in diverse kleine bedragen terug te betalen;
  • Een creditcard is in bijna alle landen te gebruiken, wat met andere betaalpassen niet altijd het geval is;
  • Een creditcard zorgt ervoor dat uw betalingen veilig worden voldaan. Indien er een bepaald pakketje of betaling niet wordt afgeleverd of niet op de juiste manier wordt afgeschreven, dan sta je met een creditcardbetaling relatief sterk in uw recht.

Er zijn echter een aantal nadelen aan een creditcard verbonden, waardoor veel toeristen ook niet beschikken over een creditcard:

  • Het lenen van geld door middel van een creditcard is relatief duur. Duurder dan wanneer je een persoonlijke lening afsluit;
  • Voor een creditcard moet je een jaarlijkse bijdrage leveren;
  • Met een creditcard kan je wel contant geld opnemen, maar dit is relatief duur. Dus daarvoor kan je beter een betaalpas aanschaffen.

BankoverschrijvingOverschrijvingen

Bij overschrijvingen kan je (ook binnen Europese landen) gemakkelijk geld naar elkaar overmaken door middel van je online bank. Het is een erg overzichtelijke en betrouwbare manier om geld over te maken naar de desbetreffende persoon of organisatie.

Kortom: Er zijn genoeg betaalmogelijkheden om jouw visum tijdig in bezit te krijgen!