Spoed visum Turkije

Visum met spoedEr is de laatste tijd heel wat veranderd als we het hebben over de Turkse visums. Misschien heb je zelf ook al verschillende verhalen gehoord en weet je niet zo goed meer wat je precies moet geloven. Of belangrijker, wat je nu precies moet ondernemen als je een vakantie richting Turkije op de planning hebt staan. We zullen je de zorgen proberen weg te nemen, want eigenlijk is datgene wat er veranderd is, alleen maar in positieve zin veranderd. Vertrek je de komende uren al richting Turkije, dan is het verstandig om een Spoed visum Turkije aan te vragen.

Visum op luchthaven

Visum op de luchthaven

Visum op de luchthaven

Voor 2014 hoefde je voor de vakantie niet veel meer te regelen dan een vakantiebestemming, een overnachting en alle benodigde spulletjes voor op de bestemming. En ohja, je moest natuurlijk niet vergeten om alle drukte en stress thuis te laten en de ontspannende rust mee te nemen. Zodra je thuis de deur dicht doet, hoort de ontspannen vakantie voor jou al te beginnen. Dit was voor 2014 nét ietstjes anders, omdat je bij aankomst in Turkije eerst nog een visum moest aanvragen op de vluchthaven. Dit kon even duren, omdat de meeste toeristen dit niet van te voren hadden geregeld, indien dit überhaupt mogelijk was. Resultaat; lange, sleurende en slopende wachtrijen, terwijl jij zo enorm verlangt naar je vakantie aan het zwembad of strand, heerlijk in de zon..

Nu is dat een klein beetje veranderd. Het is sinds November 2014 niet meer mogelijk om je visum op de luchthaven te regelen. Het is daarom de bedoeling dat je dit regelt voordat je het vliegtuig in stapt. Doe je dit niet, dan kom je lastig of niet Turkije in of moet je bij de Turkse overheid alsnog de visums aanvragen. En geloof ons, zo makkelijk is dat nog niet. Je dient te betalen met gebruik van een creditcard en de invulformulieren zijn in het Engels en/of Turks opgesteld.

Online Visum

Online visum aanvragen

Online het visum voor Turkije aanvragen

Omdat het niet meer mogelijk is om je visum op de vluchthaven te kopen, kan je wel de visums via het internet regelen. Dit is een erg makkelijke manier. Je hebt binnen 5 minuten al je gegevens ingevuld en daarna dien je de komende 24 uur te wachten, totdat jouw geregelde visums in je online postvakje binnenkomen. (Uiteraard is er ook een mogelijkheid om je visums via de post te ontvangen, hier dien je wel rekening te houden met een langere levertijd)

Spoedaanvraag

Visum Turkije kopenGa je binnen vierentwintig uur al op vakantie en ben je vergeten om een visum aan te vragen? Geen paniek! Er is namelijk ook een optie om een spoed visum Turkije aan te vragen. Dit kan je bijvoorbeeld doen bij de organisatie Turkije Visum Online. Zij streven ernaar om jouw visum zo snel mogelijk in behandeling te nemen, zodat jij deze zo snel mogelijk ontvangt, deze kan uitprinten en richting de vluchthaven kan vertrekken. Zij behandelen spoedaanvragen binnen gegarandeerd binnen 4 uur, zodat jij alsnog zorgeloos op vakantie kunt gaan met de E-visums op zak. (Vergeet je deze E-visums dan niet even uit te printen en in je handbagage te doen?)

Zorgeloos richting Turkije gaan is waar het ons om draait én dat daar dan net een visum voor aangevraagd moet worden, daar willen wij je alleen maar mee helpen. Fijne tijd in Turkije gewenst!